DECIZIE RADICALA: Copiilor romi care nu merg la scoala le-ar putea fi sistata alocatia!

DECIZIE RADICALA: Copiilor romi care nu merg la scoala le-ar putea fi sistata alocatia!

Smb?t?, 06 Iulie 2013, 09:22
83 vizite1 comentarii

 

click pe poza: FOTO (1)

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie luate masuri radicale, astfel incat si copiii romi sa fie la fel de instruiti ca majoritarii, adaugand ca ar merge pana la a asista alocatia pentru copii daca nu se duc la scoala.

Sefulstatului a declarant, la Digi 24, ca a constatat o crestere foarte rapida a populatiei rome, in timp ce populatia romana este in continua scadere.

Se schimba structura populatiei si viteza va fi tot mai mare. Ma ingrozeste, si de ce deschid aceste subiect: se va mentine situatia si va trebui ca generatia care vine sa tina un numar mult mai mare de pensionari. Daca scade generatia tanara, cum sa tii un numar mult mai mare de pensionari?, a spus Basescu.

Presedintele Romaniei a mai mentionat ca trebuie luate masuri astfel incat copiii romi sa mearga la scoala.

Un lucru este clar, daca nu se schimba tendinta, si nu pot fi optimist, trebuie sa facem sa mearga la scoala copiii romi si as merge pana la a asista alocatia pentru copii daca nu se duc la scoala. Daca se mentine tendinta, aceasta minoritate va deveni destul de consistenta si trebuie sa fie la fel de instruita ca si majoritarii. Trebuie facut ceva, a declarat Basescu.

 

Autor: eNational

Sursa: www.enational.roOne Response to “DECIZIE RADICALA: Copiilor romi care nu merg la scoala le-ar putea fi sistata alocatia!”

  1. Intradevar numai asa isi pot schimba mentalitatea si obiceiurile antisociale pe care le au unii dintre ei, si care vin ca o avalanse atat in defavoarea lor, cat si a unei societati care doreste sa fie civilizata.
    Educati de mici sunt convins ca vor scapa de mentalitatile cu care s-au obisnuit si vor intra in normalitate.

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Copyright © neneamircea     Powered by WordPress MU    Designed by WPDesigner    Hosted by www.weblog.ro
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X